Tel. 022 67 51 444

English


  • alt text

EcoLucht

Ecolucht is de importeur van Knebel infraroodpanelen uit Duitsland. We leveren en installeren deze warmtepanelen bij particulieren en bedrijven. Om u te begeleiden bij het selecteren van de juiste verwarming, bieden wij als service een woningscan aan op locatie. U kunt hiermee de infraroodverwarming ervaren en we berekenen uw energieverbruik door. Meten is weten!

Importeur van Knebel infraroodpanelen

Ecolucht werkt voor iedere werkgebied intensief samen met 1 vaste leverancier. Deze exclusieve partnership leidt tot betere kwaliteit, focus en garanties. Voor infrarood warmtepanelen zijn we de Benelux importeur van de Duitse onderneming Knebel. In aanschafprijs niet de voordeligste producten maar als we overall rekening houden met warmterendement, kwaliteit, service en uw maandelijkse verbruik dan zijn wij uitermate tevreden met Knebel.

Infrarood warmtepanelen

Verkoop & verhuur

Er zijn veel klanten die liever onze artikelen huren omdat ze deze maar tijdelijk nodig hebben. U huurt bijvoorbeeld een fijnstofmeter 1 week om eens de luchtkwaliteit te meten op locaties waar u veel verblijft. U huurt bijvoorbeeld een infrarood warmtepaneel omdat u deze wilt testen of omdat u ergens korter dan 2 jaar blijft wonen.

Huren

Service

Ecolucht levert infraroodpanelen, fijnstofmeters, luchtzuiveraars voor self service. Wij kunnen ook op locatie langskomen voor service aan huis. Onze adviseurs hebben veel ervaring met:

Vraag stellen